Ahmet Bereket

Ahmet Bereket

ahmetbereket@gmail.com

OLMADI. BU ZİYARET BUGÜNE YAKIŞMADI…

30 Mart 2023 - 08:43

İşte bir 29 Mart daha geldi. Bundan tam 14 sene önce yaşadığımız 29 Mart gibi. Ne olmuştu bundan tam 14 sene önce 29 Mart günü? Sadece bizlerin değil, Tüm Türk -İslam – Turan Coğrafyasının umutla beklediği, 21. YY. Alperen’i, Cennet Mekân Şehit liderim Muhsin YAZICIOĞLU, 25 Mart’a uğradığı suikast neticesinde Şehit olmuş ve 29 Mart 2009 da Tacettin Sultan Dergahına, sadece Ülkemizden değil, dünyanın dört bir köşesinden sevenlerinin katılımıyla, Milyonların tekbir sesleri arasında, ebedi istinatgâhına uğurlanmıştı.
Aradan gecen 14 sende Liderimiz ve dava arkadaşlarımızın Şehadetlerine sebep olanlardan üst düzey tek bir Allah’ın kulu kanun karşısında yargılanıp Ceza almamışken, dosya neredeyse zaman aşımına uğrayıp kapatılacakken, Bugün Şehidimin mirasıyla Küllide, Mecliste, Bürokraside kendine yer kapanlar, bırakın 1. Derecede yakınlarını yedi sülalesine yetecek mala, mülke sahip olanlar, Özetle YAZICIOĞLU isminin hatırına, adam yerine konulanlar bugün Süikast’in aydınlatılması adına ne yaptılar. Ben bu sözleri söyleyince sizlerin de cevaben, ne bir şey yapması daha Milletin vicdanında Suikast olan yaşanan hadiseye suikast bile diyemeyip kaza diyenlerden ne bekliyorsun dediğinizi duyar gibiyim.

Ayrıca bugün ne oldu? Sayın Cumhurbaşkanı BBP genel merkezini ziyaret etti. Görüşme 1.saat 10 dk sürdü. Siyaseten yapılan görüşüme gayet normal ve demokrasinin güzelliklerinden. BBP siyasi duruş olarak tercihini Cumhur ittifakından yana kullanma konusunda da yetkili organlarından karar aldığına göre, siyaseten buna da eyvallah.  Ancak görüşmenin günü son derece manidar. Çünkü günlerden 29 Mart.  1.saat 10 dk süren görüşmeden sonra yapılan açıklamada bir ümit bekledim. Acaba Şehit Muhsin YAZICIOĞLU ile ilgili tek bir kelime konuşulur basına beyanat verilir mi diye. Çünkü ziyaret edilen yer BBP genel merkezi. İşin daha enteresan tarafı, bugün orada olan 7’den70’şe, herkesin siyaseten varoluşuna sebep olan, Şehit Muhsin YAZICIOĞLU’nun evinde 29 Mart’ta, yani Şehidimizi defnettiğimiz günde gerçekleşen bir ziyaret. Evet beyanat verildi. BBP genel başkanı seçimler, milletvekili listeleri vs.vs.vs her şeyi anlattı. Tek bir şeyi unuttu. Bugün siyaseten kendinin ve arkasında duranların varoluşlarına sebep olan ŞEHİT LİDER YAZICIOĞLU’nu ...

Velhasıl’ı kelam. Bu ziyaret gerçekleşecekse bile bugün değil, illa bugün gerçekleşecekse BBP genel merkezinde değil Tacettin sultan dergahında Cennet mekân Muhsin YAZICIOĞLU’nun kabri başında gerçekleşecek ve verilen beyanlar seçimler üstüne değil, Şehidimizin ve dava arkadaşlarımızın suikastının faillerinin cezalandırılmasıyla ilgili olacaktı. 
Siz unutsanız da biz unutmayacağız Ne Şehidimizi ne de Şehidimizin mirasıyla var olanları. Son nefese, son damla kana kadar Muhsin YAZICIOĞLU nu davasını ve davamızı Anlatmaya, yaşamaya, yaşatmaya var gücümüzle devam edeceğiz.
Selam, sevgi ve saygılarınla 
Ahmet BEREKET
AKSAÇLILAR Derneği
Genel Başkanı

YORUMLAR

  • 0 Yorum