'' İzmir'de Van , Ege Manisalılar Federasyonu gönül sofrasında buluştular ''

Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen iftar yemeğine Halil İbrahim Sofrasında Buluştu.

 '' İzmir'de Van , Ege Manisalılar Federasyonu gönül sofrasında buluştular ''
28 Mart 2024 - 17:36
Manisa'nın önde gelen isimlerinden Manisalılar Federasyonu Başkanı Halit Oran ve yönetim kurulu üyeleri tarafından düzenlenen iftar yemeğine, Manisa Ak Parti Milletvekili Murat Baybatur ve  İzmir milletvekilli Mehmet Kasapoğlu da katıldı. Oran, iftar yemeğinde katılımcılara semazen eşliğinde görsel şölen de düzenlemeyi unutmadı.



Manisa'nın çeşitli ilçelerinde faaliyet gösteren derneklerin de katılım sağladığı yemekte, Spor Bakanı Kasapoğlu, AK Parti'nin İzmir için planladığı hizmetleri ve projeleri anlattı. Ardından, iyi dileklerini ve temennilerini ileterek sözü Bilal Saygılı ‘ya bıraktı.



Bilal Saygılı, konuşmasında “Tarihin, medeniyetin, üretimin şehri, şehzadelerin, efelerin, zeybeklerin ve yiğitlerin diyarı Manisalı hemşehrilerimize ve Ege Manisalılar Federasyonu’na ilgi, destek ve teveccühleri teşekkür ediyoruz. 31 Mart’ta hemşehrilerimizin duası ve destekleriyle Eşsiz İzmir’imizde yeni bir destan yazacağız.” İfadelerini kullandı.


 

YORUMLAR

  • 0 Yorum