CHP'li Zencirci'ye Selatin Mahallesi'nden büyük destek

Cumhuriyet Halk Partisi Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci, Selatin Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Zencirci, göreve geldikten sonra Selatin Mahallesi’nin yeni projeleri ile kalkınacağının müjdesini verdi.

CHP'li Zencirci'ye Selatin Mahallesi'nden büyük destek
26 Mart 2024 - 17:12
CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci’nin seçim çalışmaları devam ediyor. Saha çalışmaları kapsamında Selatin Mahallesi’ni ziyaret eden Zencirci, vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve önerilerini dinledi. Göreve geldikten sonra diğer mahallelerde olduğu gibi Selatin Mahallesi’nde de yoğun bir hizmet dönemi başlatacaklarını vurgulayan Zencirci, organik köy pazarını daha çok geliştireceklerini, ziyaretçi sayısını artırmak için mahalle sakinleriyle yeni projeler üzerinde istişare edeceklerini söyledi.


Zencirci, “Yerel seçimlere kısa bir süre kaldı. Germencik halkımızın yoğun teveccühü ile karşılaşmak bizi daha da motive ediyor. Bu ziyaretlerimizde vatandaşların hem hal hatırlarını soruyor hem de talep ve önerilerini dinliyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda halkın dediği olur. O yüzden tüm hizmet ve projelerimizi mahalle sakinlerimiz ile konuşarak planlıyoruz. 31 Mart’ta hemşehrilerimiz bize yetki verdikten sonra ilçemizin de tüm mahallelerimizin de çehresi değişecek” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum