Nalan ŞAHBAZOĞLU

Nalan ŞAHBAZOĞLU

nsahbazoglu@gmail.com

40 KADIN 40 ÖDÜL

27 Mayıs 2024 - 13:07

İş Dünyasını Geliştirme ve Kalkındırma Federasyonu (İDUFED) tarafından düzenlenen Uluslararası başarı ödülleri bu yıl İzmirli İş kadınlarının büyük başarılarla kendini göstermesi nedeni ile İzmir’de yapıldı. Altındağ Atatürk Kültür Merkezi’nde Türkiye’nin her yerinden gelen birçok seçkin davetlilerin katıldığı törende “40 kadın 40 ödül ”le taçlandı.
Spor, sanat, bilim, turizm gibi alanlarda İş dünyasında başarı göstermiş 40 kadının ödül aldığı törende ben de “Yılın Başarılı Program Sunucusu “ olarak ödül almanın gururunu yaşadım. 40 başarılı kadından biri olmak benim için büyük onurdu. O gün 40 kadın bir araya toplanıp, 40 başarı ödülünü aldıysak eğer bu “ Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlara verdiği değer” sayesindedir. Ulu önderimizi minnet ve şükranla anıyoruz. Bu ödülü bana layık gören İş Dünyasını Geliştirme ve Kalkındırma Federasyonu’na ve bu muhteşem ödül törenini organize eden Vizyon Ajans’a çok teşekkür ederim.

İzmir Türk TV’ de yaklaşık üç yıldır, “Bir Hayat Bin Yaşam” isimli programın yapımcılığı ve sunuculuğunu yapıyorum. Her hafta cumartesi günleri saat: 16.00’da yaptığım programda, hayatın içinden spordan sanata her türlü konuya değiniyor, birbirinden değerli konuklarla kimi zaman düşünüyor, kimi zaman eğleniyoruz.
Şüphesiz hiçbir başarı tek başına kazanılmaz;  bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İzmir Türk TV Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Recep Çakılkaya’ya  ve İzmir Türk TV’de büyük özveri ile çalışan değerli çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, bu başarı hepimizindir. Yakın zamanda kaybettiğimiz, üzerimizde büyük emekleri olan İzmir Dernekleri Konfederasyonu Başkanı Sayın Turgay Yokuş’ u da rahmet ve şükranla anıyorum. İzmir Türk TV ailesi olarak kendisini hiçbir zaman unutmayacağız.
Egenin incisi İzmir’in en beğenilen TV kanalı “İzmir Türk TV” siz değerli izleyicilerimiz sayesinde her zaman bir numara olacaktır. Bu ödülü aldıysak eğer siz değerli izleyicilerimiz ve okurlarımız sayesindedir, sizlere çok teşekkür ediyorum.
Sevgi ve saygılarımı sunuyorum…




  





 

YORUMLAR

  • 0 Yorum