Yeni Mahalle'de CHP'li Zencirci'ye sevgi seli

Cumhuriyet Halk Partisi Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci, Yeni Mahalle’yi ziyaret etti. Zencirci’yi karşılayan coşkulu kalabalık, 31 Mart’ta kararlarını Zencirci’den yana kullanacaklarını söyledi. Ziyaret, yoğun katılım nedeniyle adeta mitinge dönüştü.

Yeni Mahalle'de CHP'li Zencirci'ye sevgi seli
19 Mart 2024 - 11:55
Haber / Hüsne SALI 

Cumhuriyet Halk Partisi Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci Yeni Mahalle’yi ziyaret etti. Mahallenin sorunlarını bildiklerini, göreve geldikten sonra çözümü için kısa sürede harekete geçecekleri belirten Zencirci, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür etti.


Zencirci, “Yeni mahallemizin sevgi dolu insanlarıyla bir araya gelip, projelerimizi tanıttık. Yoğun bir katılımla coşkulu bir gönüllü topluluğunun oluştuğu mahallemizde sorunlarını ve çözümlerinin neler olduğunu ve nasıl yapacağımızı anlattık. 31 mart için destek sözümüzü aldık. Bizlere inanan ve güvenen mahallelerimizin güvenlerini boşa çıkartmayacağız. Meclis üyesi adaylarımızı ve beni sevgi dolu, coşkulu bir şekilde karşıladıkları için başta mahalle muhtarımız Sn. Müslüm Yaburga olmak üzere; tüm hemşehrilerimize ve yoldaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum