Gürol PARMAKSIZ

Gürol PARMAKSIZ

Tam Zamanı
gurolparmaksiz@hotmail.com

Muhtar adayı Gürol Parmaksız ve Ekibi Olarak Projelerimizi Açıklıyoruz.

13 Eylül 2023 - 14:42

Projeleriyle, Vasıflarıyla, Olanaklarıyla, Dürüstlüğüyle, Çalışkanlığıyla, iş bitiriciliğiyle Buca Çamlık Mahallesinin siz değerli halkına hizmet etmek için yola çıkan, yani tam istediğiniz gibi muhtar adayı GÜROL PARMAKSIZ.

   Öncelikle Çamlık Mahallesinde ikamet eden tüm halkımıza selamlarımı, sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum. 

    Mahallemizde acil yerine getirilmesi gereken bazı önemli işler var. ilk olarak yapmamız gerekenler, Sağlık, Güvenlik ve Eğitim üzerine çalışmalarımız olacak ve ardından çalışmalarımıza çok hızlı devam edeceğiz ki, mahallemizin refah seviyesini, huzurunu yükseltmek için zaman kaybına hiç gerek yok. 

Öncelikle siz değerli halkımıza bir hususta çok önemli bir ayrıntıdan bahsetmek istiyorum. Ben Gürol PARMAKSIZ medyada  görev yapmaktayım yani hem televizyonda Tam zamanı programının moderatörüyüm hemde gazetede köşe yazarıyım. Bu vasıflarım mahallemiz için artı kazanç olarak görmenizi isterim. Yani medyanın gücünüde kullanarak mahallemize çok güzel işlere imza atacağımızı bilmelisiniz. Hem Buca Belediyesi'nde Hemde izmir Büyükşehir Belediyesi'nde önceden tanınmış biriyim, bu nedenle mahallemize hizmet getirmek benim için çok kolay olacak. 

   Projelerimiz:  ilk 4. madde insan Sağlığı ve huzuru içindir.
1. Çöp aracı daha sık gelecek ve konteynırlar daha sık boşaltacak, Çöp konteynırları her boşaltım sonrası ilaçlanacak, çöp konteynırları ayda bir merkeze götürülüp tam dezenfekte edilip (yıkanıp) tertemiz olarak getirilecek.
2. Sokak süpürgecileri mahallemiz içinde her gün dolaşarak süpürme işlemiyle temizliğe daha çok destek verecek.
3. Özellikle yaz aylarında sinek veya haşereye karşı ilaçlama hizmeti sıklıkla yapılacak.
4. Mahallemiz içinde hurdacı, satıcı ve benzeri yüksek sesli faliyetleri engellemeye çalışacağız.
5. Sokak hayvanlarının sağlığı, beslenmeleri ve barınmalarıyla ilgili çalışmalarımız olacak, 
Mahallemizde işe ihtiyacı olan insanlarımızın ilgisini çekecek bir uygulamadan bahsedeyim. 
6. Muhtarlık aynı zamanda işçi bulma kurumu gibi hizmet verecek. Yani İzmir içinde veya Manisa gibi yakın illerde veya çevrelerinde fabrikaların işçi ihtiyacını tespit edip mahalle halkımızın bilgilendirilmesini sağlayacak uygulamayı getireceğiz.
7. Mahallemizde Kermes, Panayır alanı kurulmasını sağlayacağız. Bu yapılacak olan Kermes, Panayır alanında stant tahsisi için öncelik mahallemizdeki engellilerimiz ve el emeğini göz nuru işlerini sergilemek, satmak isteyen kadınlarımıza verilecektir ve ücretsiz olacaktır. Bir çok kişinin ve esnaflarımızın daha fazla gelir elde etmesini sağlayacak bu projemi o kadar çok önemsiyorum ki daha iyi anlatma ihtiyacı hissediyorum kendimde. Öncelikle Kermes alanı çok güzel bir yerde olacak. Başka mahallelerden insanlar ana cadde'den (Onat cadde'si üzerinden) geçerken göreceği bir yerde ve o alana yakın olan mahallemizin en çok esnafın olduğu 850 sokağın yakınında olması dolayısıyla esnaflarımızın işleri artacak, (harekette bereket vardır) diyerek mahallemize en faydalı proje olacağını söylemek ve tekrar önemle vurgulamak istiyorum. Engellilerimiz ve kadınlarımızda gelir elde edecek. Mahallemiz sadece Buca'da değil tüm İzmir’de atılımlarıyla ve değişimleriyle çok güzel anılacak. Projelerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak. Yep yeni ve çok güzel projelerle tekrar siz değerli Çamlık mahallesi halkımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Saygılarımla.

YORUMLAR

  • 0 Yorum